A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab Petya sírásóvá avanzsált: "a Jobbikot el kell temetni"


"Azt a pártot, amelyik olyan szinten elárulta a saját közösségét, mint a Jobbik, el kell temetni" – jelentette ki a Kompország című balliberális műsorban Jakab Péter, a párt volt elnöke, a Nép Pártján Mozgalom alapítója, aki, mint köztudott, legelőször elárulta a családját, aztán a választóit, és végül a pártját is.

Azt mondta ez a jellembajnok, hogy a Jobbik mára a Fidesz trójai falova lett az ellenzékben, ezért az önkormányzati választásokon sem kíván velük együttműködni.


Azzal kapcsolatban, hogy mozgalma hamarosan párttá alakul, és elindulnak az európai parlamenti és az önkormányzati választásokon, kijelentette: ha csak néhány százalékkal is gyarapítják az ellenzéki voksok számát, már komoly eredményt értek el, mert ők nem az ellenzéki pártoktól veszik el a már meglévő szavazókat, hanem az eddig apolitikus választókat szólítják meg...

"Ehhez minden egyes embert személyesen kell megkeresni és meggyőzni, le kell menni a cigánysorra, el kell menni az emberek lakására, be kell menni a kocsmába, mert az emberek félnek azt utcán ellenzéki lakossági fórumon mutatkozni, én pedig most ezt csinálom" – nyilatkozta Jakab, a parizeus.

Az európai parlamenti választások kapcsán kijelentette: bármi is lesz az eredmény, ő akkor sem fog kimenni Brüsszelbe, ha mandátumot szerez majd a pártja, mert – most kapaszkodjanak meg tisztelt magyar választópogárok! – rá itt van szükség...

(Forrás: Magyar Hang)

Aki nevetni szeretne, az alábbi videón nézheti meg Gyurnyány házi bohócának legújabb produkcióját.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések