A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hidvéghi: nem tudni, Baranyiék megállnak-e egy padnál, vagy az egész Ferencvárost szivárványszínűre festik majd?


Nem tudni, Baranyiék megállnak-e egy padnál, vagy az egész Ferencvárost szivárványszínűre festik majd – teszi fel a kérdést Hidvéghi Balázs. A fideszes EP-képviselő megjegyzi, azt sem lehet tudni, mennyire lesz népszerű egy szivárványszínű pad abban a kerületben, ahol inkább a zöld-fehér dívik.

A képviselő a posztban felidézi, a baloldali Baranyi Krisztina vezette önkormányzat, az Amnesty Internationallel karöltve, szivárványszínűre festett egy padot.

Az embernek akaratlanul is eszébe jut a rossz emlékű Gheorghe Funar, Kolozsvár egykori polgármestere. Ő volt az, akit a magyarellenes komplexusai odáig vittek, hogy román nemzeti színűre festtette a városi padokat. Aztán jöttek az oszlopok, majd a járdák…

- teszi hozzá Hidvéghi Balázs, aki szerint nem tudni, Baranyi Krisztináék megállnak-e itt.

És azt sem, hogy mennyire lesz népszerű egy szivárványszínű pad Ferencvárosban, ahol inkább a zöld-fehér dívik. Egy valami viszont biztos: az elvakult, szélsőbalos és szélsőjobbos politika ugyanabból a kényszeres frusztrációból fakad

- fogalmaz a politikus.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések