A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elon Musk lecserélte a Twitter logóját egy X-re, megindult a platform nagy átalakítása


Megkezdte a Twitter nevével és arculati elemeivel történő szakítást Elon Musk, fokozatosan eltűnik minden, amely a platform tegnap még jelének számító múltjára emlékeztetheti a felhasználókat.

Elon Musk, a Twitter tulajdonosa még a hétvége folyamán jelentette be, hogy a platform hamarosan szakít a korábbi nevével és a madaras logójával, és úgy tűnik, ez utóbbi már meg is történt. A Twitter ugyanis már hazánkból megnyitva is csak egy „X”-et ábrázoló logót mutat a bal felső sarokban, sőt, jelezve az X szuperalkalmazás közeledtét, időnként már az X.com is a Twitterre vezet – ezzel is jelezve, hogy már zajlik a teljes átalakulás előkészítése is, melynek során a platform végleg szakít a korábbi nevével.


A korábbi logót már felváltotta az új a Twitter hivatalos profilján is, és tulajdonosként Elon Musk is azt állította be magának. Az átállás azonban a The Verge és tapasztalataink szerint még nem teljes, a böngészősávban lévő, úgynevezett „favicon” továbbra is madaras, ahogyan például a bejelentkezési képernyőn is látni, valamint a mobilalkalmazás sem frissült egyelőre. Ez azonban valószínűleg csak idő kérdése.

A The Verge megjegyzi, a Twitter munkavállalóit állítólag maga Musk tájékoztatta a változásról egy belső e-mailben, leszögezve, hogy ez az utolsó, amelyet még a @twitter.com-os címéről küld.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések