A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá a barátnőjét meggyilkoló angyalföldi férfit


Péntek délelőtt áll bíróság elé az angyalföldi gyilkosság 35 éves gyanúsítottja, aki a gyanú szerint múlt csütörtökön egy 13. kerületi lakásban végzett a barátnőjével. Az ügyészség kezdeményezte a férfi letartóztatását, az indítványról pénteken dönt a bíróság.


A hirado.hu cikke szerint a munkanélküli, jelentős adósságokat felhalmozó, ismerősei körében szerencsejáték-rajongónak tartott férfit hamarosan elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá.

Az angyalföldi gyilkost ötnapos hajtóvadászat után kerítette kézre a rendőrség, T. Róbert öt napig bujkált egy romos házban a Római parton, nem messze attól a helytől, ahol aztán elfogták. Ezt követően a Teve utcai rendőrközpontba szállították, ahol alig egy órát tartott a kihallgatása: a 35 éves férfi mindent beismert, így kihallgatása végén őrizetbe vették. T. Róbert kihallgatásán elmondta azt is: az északi összekötő vasúti hídra ment fel, mert öngyilkos akart lenni, de végül nem merte megtenni. Az M1 értesülései szerint a letartóztatás indítványozására a férfi maga szolgáltatta az indokokat: a gyilkosság után az áldozat telefonjáról olyan üzeneteket küldött, amelyek azt a képzetet keltették, hogy a nő életben van. Ezen kívül a segélyhívón – 10 órával később – hamisan balesetről tett bejelentést.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések