A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elborzadtak a szülők: Essex-ben a vidámparkban egy drag queen "szórakoztatta" a gyerekeket


A hazai liberálisaink azt mondják, hogy ilyen nem is létezik... csak a fideszesek találják ki.


A szülők elítélték azt a videót, amelyen a Ru Paul's Drag Race című tévéműsor egyik előadója "szuggesztíven" táncol egy olyan közönség előtt, amelyben gyerekek is voltak - írja a DailyMail.

A videót szombaton vették fel a Southend on Sea-i (Essex) Adventure Islanden, mielőtt egy aggódó olvasó elküldte a lapnak.

A felvételen a BBC Ru Paul's Drag Race című műsorának első évadában fellépő Crystal drag queen látható, akinek valódi neve Colin Munro.

Látható, amint hálós harisnyában, trikóban és magas sarkú cipőben táncol, miközben több mint 50 ember, köztük több gyerek nézi.

A Scissor Sisters Filthy/Gorgeous című slágerének dallamára Crystal a csípőjével lökdösődő mozdulatokat tesz, és a kezét fel-alá járatja egy sarokcsiszolóval, amelyet arra használ, hogy szikrákat szórjon az ágyékához rögzített fémlapból - számolt be a lap munkatársa.


Az eseményt az Adventure Island "Pride-ünnepségének" lezárásaként tartották.  

Crystal 2021-ben került a címlapokra, amikor kiderült, hogy beperelte Laurence Fox színészt, miután a Lewis sztárja őt és két másik embert "pedofilnak" bélyegezte a közösségi médiában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések