A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csintalan: Ez a nemzet nincs hozzászokva ahhoz, hogy a saját sorsán változtasson


„Vitéz Horthy Miklós mondta: a parasztnak az a dolga, ha esik az eső, álljon be az eresz alá. Ezt a paraszt ma is tudja” – mondta a Kötöttfogásban az MSZP-s politikus. 

Hosszan foglalkoztak a Magyar Hang beszélgetős műsorának legújabb adásában azzal, hogy milyen helyzetben vannak jelenleg a hazai vasutak, illetve maga a MÁV. Csintalan Sándor részletesen kitért Nagy Bálint közlekedésért felelős államtitkár és Vitézy Dávid közötti, múlt heti csörtére. A politikus közösségi oldalán azt írta Vitézy kritikáira, hogy valószínűleg megártott neki a meleg és Vitézy feltehetőleg ezért felejtette el, hogy fél évvel ezelőttig ő felelt a közlekedésért. Az államtitkár hozzátette, nekik továbbra is az utasok az elsők. 

Nagy Bálint bejegyzését az előzte meg, hogy Vitézy azt írta közösségi oldalán, hogy a vasút nem csak a múlt, de a jövő közlekedési eszköze is, így ideje lenne az államszocializmusból örökölt „egy az ország, egy a MÁV” logika helyett az utasok érdekeire fókuszálni.

Csintalan Sándor ezzel kapcsolatban kifejtette, nem érzi összeveszésnek azt, ami a két érintett között történt, ugyanis szavai szerint 

„Vitézy Dávid egyébként közlekedéspolitikai felkészültségéről tett számot. Az államtitkár, aki nem ért ehhez az egészhez, soha semmi köze nem volt a közlekedéshez, bunkó módon minősítette Vitézy Dávid átgondolásait”. 

Az MSZP legfrissebb szerzeménye ezek után arról beszélt, hogy Nyugat-Európában is átalakult a vasúti közlekedés, hiszen szavai szerint a vasút az egyik legkörnyezetbarátabb közlekedési eszköz. Úgy fogalmazott, hogy katasztrófa, ami a Magyar Államvasutakkal történik. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések