A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csercseszov rosszulléte miatt átveszik a Fradi irányítását


Az okokról még nincsenek hírek, de annyi már biztos, hogy a Ferencváros edzője rosszul lett és az állapota nem engedi, hogy a mai, Salzburg elleni mérkőzésen vezesse a csapatot. Mint ismert, a Ferencváros is megkezdte a felkészülési szezont az új idényre. A csapat felkészülése kiemelten fontos miután a Bajnokok Ligája selejtezőin is helyt kell állnia. 


Most a Salzburg lesz az ellenfél, de a Ferencváros edzője nem lesz ott a kispadon. Ennek egyszerű oka van, mégpedig az, hogy kisebb rosszulléttel küzd. Részleteket nem közöltek, nem tudni, mi az oka Sztanyiszlav Csercseszov gyengélkedésének.

A Ferencváros Facebook-oldalán közölték a hírt péntek este.

Mint írták:

„Bréking! A mai edzőmeccsen Máté Csaba irányítja majd a csapatot, mert Sztanyiszlav Csercseszov kisebb rosszulléttel bajlódik. Kívánjatok ti is jobbulást a Mesternek!" – írta a posztjában a Ferencváros a mérkőzés előtt. A feröeri KÍ Klasvík elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő magyar bajnokcsapat pénteken este 18 órától az osztrák sztárcsapattal, a Red Bull Salzburggal mérkőzik meg.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések