A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

BLM-aktivista rendezett vérfürdőt Philadelphiában a függetlenség napján


Az elkövető a Facebookon női ruhában is pózolt, és „fekete mészárlásokról" írt bejegyzéseket. 


Sokan megsebesültek és többen meghaltak az Egyesült Államokban a függetlenség napjának éjszakájánünnepségeken kitört újabb lövöldözésekben szerdára virradóra, folytatásaként az előző napok halálos kimenetelű erőszakos cselekményeinek.

A Daily Mail arról számolt be a történtek kapcsán, hogy a philadelphiai vérfürdő mögött álló, öt halálos áldozatot követelő fegyveres a BLM támogatója, aki „fekete mészárlásokról" és „gonosz szellemekről" írt Facebook-bejegyzéseket.

A 40 éves Kimbrady Carriker

négy férfit és egy 15 éves fiút lőtt agyon a Kingsessing negyedben július 4-ének előestéjén.

Jelenleg őrizetben van, és több gyilkossági váddal néz szembe, miután egy AR-15-össel, egy kézifegyverrel és ballisztikus mellényt viselve tombolt az utcákon.

A 2022 márciusában készült Facebook-bejegyzéseken Carriker nőnek öltözött, melltartót, karikás fülbevalót és arany karkötőt viselt – tette hozzá a lap.

A BLM egy amerikai terrorszervezet, amely színesbőrűek jogai mellett kiálló mozgalommá nőtte ki magát továbbra is a terror utját járva. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések