A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bekokainozott ötéves lőtte le befüvezett kisöccsét


Az apa ellen a drog eltüntetésének kísérlete miatt is vádat emeltek 

Az apa megpróbálta eltüntetni a drogokat a lakásból a rendőrök kiérkezése előtt - írta meg az rtl.hu.

Kokain hatása alatt állt az az ötéves indianai kisfiú, aki agyonlőtte 16 hónapos öccsét, akinek a szervezetében marihuánát találtak – idézi a New York Post az ügyészség tájékoztatását.

A megdöbbentő részletek kedden derültek ki a szülők, a 27 éves Deonta Jermaine Johnson és a 24 éves Shatia Tiara Welch ellen folyó eljárásban. A párt hétfőn tartóztatták le - írta meg az rtl.hu.

Az apa azt mondta, a kanapén pihent, amikor hallott egy durranást, majd holtan találta kisebb gyermekét. A rendőrség tájékoztatása szerint a 16 hónapos kisfiú a fejét ért lövésbe halt bele.

A lakásban 93 fentaniltablettát, marihuánát és kábítószerfogyasztáshoz használatos eszközöket találtak a hatóságok. Az anya beismerte, hogy a pisztoly az övé, de azt mondta, egy zárt dobozban tartotta az ágya alatt.

Az apát amiatt is megvádolták, mert megpróbálta a lakásból eltüntetni a marihuánát a rendőrök kiérkezése előtt. Négy héttel az esetet megelőzően az anya ellen már vádat emeltek kábítószer eladása és birtoklása miatt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések