A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baleset: az árokban kötött ki egy luxusautó


Hajnalban az 1-es főúton, Biatorbágy térségében, az M1-es autópálya felhajtójánál lévő elágazáshoz hívták a helyszínelőket


A Lexus SC 300 kupé Budaörs felől érkezett, nagy ívben akart a sztráda Budapest felé vezető oldalára kanyarodni, ám a sofőr nem vette észre, hogy Biatorbágy felől, a balkanyarból Budaörs felé egyenesen akar továbbhaladni egy Maserati Ghibli, amelynek kormányánál egy fiatalember ült - vette észre a liner.

A Lexus az olasz luxusautó bal elejének ütközött, amely miatt utóbbi a jobb oldali árokba, a fák közé hajtott, előbbi pedig keresztbe állt meg a felhajtón. A baleset nyomán mindkét autóban kirobbantak a légzsákok, ennek köszönhetően a két sofőr csak könnyebben sérült meg, és azóta már kiengedték őket a kórházból.

Érdekesség, hogy a Maserati tulajdonosa csupán 3 hónapja vásárolta meg a járművet, amit darus autómentő segítségével emeltek ki az árokból.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések