A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ázsiai lányokat futtat a magyar színész bombázó felesége?


Egy véletlennek köszönhetően derült ki, hogy a népszerű magyar műsorvezető párja ázsiai lányokat futtat. Müller Attila felesége lepődött meg a legjobban, amikor saját weboldalán japán lányok szexhirdetéseit találta – számolt be a Ripost.


A magyar sztárfeleségtől nem áll távol a polgárpukkasztás, láthattuk már teljesen meztelenül és a szexuális szabadság szószólójaként is. Sőt, éltek már vissza képével svédországi erotikus oldalon, de hirdettek fotójával különféle szexuális szolgáltatásokat is. Müller Attila felesége már azt hitte, semmi nem okozhat neki meglepetést, de nagyot tévedett. Amikor éppen törölni akarta weboldalát, kiderült: ázsiai lányokat futtat – írják.

„Beléptem a saját oldalamra, és japán vagy ázsiai lányok szexhirdetéseit találtam”  – írta.

– Tényleg sok mindent megéltem már, és azt hittem engem már nem tud meglepni semmi, de mégis. Használták már a fotómat erotikus reklámhoz meg szexszolgáltatáshoz. De hogy én lányokat futtatok a saját nevemmel ellátott oldalon, még nekem is sokk. Hogy ez hogy történt, annak igyekszem most utánajárni, emiatt megkerestem egy jogvédő szervezetet, mert ez egy levédetett domain név. Kíváncsi vagyok, mi derül ki" – mondta a lapnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések