A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ukrán hadsereg kitünteti Iványi Gábort


A háború sújtotta civil lakosság folyamatos megsegítéséért az ukrán hadsereg kitünteti a gyurcsányista Iványi Gábort. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője hétfőn veszi át a hűséges szolgálatért érdemrend III. fokozatát.  

A közösséghez tartozó Oltalom Karitatív Egyesület a háború kitörése óta rendszeresen szállít adományokat Ukrajnába. Iványi erről az ukrán propagandaoldalnak, az RTL-nek korábban azt mondta, hogy

„visszük annak a hírét, hogy a magyar nép szolidáris és érző nép, és azok számára, akik a politika nem egyesek uralomvágyáról, vagy akarnokságáról, cseleiről szól, hanem az emberségről, azt a fajta politikát, itt nagyon sok jó szándékú ember támogatja.”

Gyurcsány lelkésze hozzátette: „Ha ilyen helyzetben az ember valamit tehet, akkor az mindenképpen, az, hogy az emberségét, az együttérzését a megtámadott irányába kifejezi és eljuttatja. Ha Oroszországot támadná meg bárki, akkor az orosz emberek mellé állnánk oda.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések