A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Anglia: egy apa kivette a kilencéves lányát az iskolából miután megtudta, hogy "kötelező szexuális nevelési órákon" vett részt


Egy keresztény apa annyira felháborodott a lánya szexuális felvilágosító óráin, hogy kivette az általános iskolából - tudta meg a MailOnline.


Az 50 éves suffolki Michael Doherty megdöbbent azon, amit látott, amikor a Thurston Általános Iskola tanárai végre megengedték neki, hogy megnézze a kilencéves lányának szánt tananyagokat - miután hetekig nem engedték neki a hozzáférést.

A MailOnline azt követően hozta nyilvánosságra, hogy a három éve kötelezővé vált, ellentmondásos párkapcsolati és szexuális nevelés (RSE) órákhoz készített, megkérdőjelezhető és olykor szemléletes tananyagokat - írja a lap.

Titkos tantervekből kiderült, hogy az iskolásokat már

a pubertáskor előtt megtanítják az anális szexre és az orgazmusra.

A volt repülőgépmérnök Doherty akkor kezdett aggódni, amikor az általános iskola közölte, hogy a 4. osztályos Sophia lányának, a kilencéves Sophiának is tanítani fogják az anyagot.

Amikor kérte, hogy vallási okokra hivatkozva távolítsa el a lányát az osztályból, azt mondták neki, hogy nincs joga kivonni a lányát, "mert fontos, hogy minden gyermek megkapja ezt a tartalmat, amely olyan témákat érint, mint a barátságok és a biztonságban maradás".

Az iskola közölte vele, hogy ebben a témában konzultáltak a szülőkkel. A MailOnline által látott dokumentumokból mégis kiderül, hogy az általános iskola a Covid-járványt használta fel arra, hogy ne tudjanak konkrét tanári anyagokat megosztani a szülőkkel.

Az igazgató által Doherty úrnak küldött levél azt is állította, hogy az iskola a "PSHE-kapcsolatokra vonatkozó nemzeti tantervet követi" - ilyen nemzeti tanterv azonban nem is létezik.

Doherty a MailOnline-nak elmondta:

"Ez kizárja a szülőket a körből. Konzultálnia kellene a szülőkkel. Egyszerűen nem voltak hajlandók ezt megtenni. Szülőként úgy érzem, hogy elég ellenségesen viselkedtek velem. Úgy kezelnek, mint valami prűdöt. De szerintem fel kell szólalnom ez ellen..."

Tiltakozott az ellen, hogy a lányának megmutattak egy BBC videót, amelyen egy fiú erotikus álmot lát, erekciója lett és ejakulált. 

Miután Doherty úr panaszt tett a BBC-nél, a videót eltávolították a honlapjukról.

A lányának a tanára tagadta, hogy a videó szexuális jellegű lenne, és azt mondta neki, hogy a lánya évfolyamában nem tanítottak szexuális felvilágosítást.

Doherty elmondta: "Nagyon, nagyon furcsa, ami az iskolákban folyik. Miért mutatnak a lányomnak egy videót erotikus álmokról? A tanárnő indoklása szerint azért, hogy felnőttként a lánya ne "fúj", amikor nedves álmokról hall.

Ez az egész nagyon bizarr. Ez a gyerekek túlszexualizálása.

Azt mondta, hogy az igazgató, a vezérigazgató és az osztály tanára mind egyetértett abban, hogy a videó 'megfelelő' egy kilencéves számára.

Doherty hozzátette, hogy a tanárok elmondták neki, hogy a PSHE Association nevű külső jótékonysági szervezet taneszközöket biztosított az osztály számára.

Azt mondta:

"A gyerekek analfabétaként jönnek ki az iskolákból, és ezt csinálják. Szülőként ez egyszerűen rossz érzés. A videó tényleg furcsa és undorító. Ez egy hátborzongató aljas videó. Nem akarom, hogy a gyermekem egy ilyen undorító, gusztustalan videót lásson, amelyet az általános iskolákba tolnak. Igazat adtak nekem, mert a BBC levette a videót a honlapjáról."

Doherty úr azt is elmondta, hogy az iskola hazudott neki arról, hogy mikor kezdődnek az órák. Miután szembeszállt az igazgatóval, az akadémia vezérigazgatójával és a tanárral, megpróbálta kivenni a lányát az iskolából.

Bár elmondása szerint az iskola eleinte nem engedte, hogy kivegye a lányát, a helyi hatóság közbenjárására ezt mégis megtehette.

Hozzátette: "Az iskolának az oktatás biztonságos helyének kellene lennie. Sajnos nem bízhatunk egyes iskolavezetők ítélőképességében. Ami a többi szülőt illeti, a legtöbbjük sajnos nem tudja, hogy mit mutatnak a gyerekeknek az iskolában. Talán ha tisztában lennének a gyermekeiknek okozott lehetséges károkkal, akkor ők is ugyanolyan lépéseket tennének, mint én."

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések