A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áldatlan állapotok Káposztásmegyeren – a Betyársereg rögtön lépett


Csak a „szokásos" történet, ami a baloldali városvezetés alatt szinte mindennapos: drogos, piás, kiilleszkedett putriszökevények, akik a normális családok mindennapi életét keserítik meg. 


Az Újpest-Káposztásmegyer Facebook-csoportban többen panaszkodtak az áldatlan állapotokról, a rendőrség és a helyi balos vezetés persze semmit sem tesz. Előbbi parancs híján, utóbbi szándékosan.

Újpesti szurkolók jelezték a Betyársereg felé, hogy probléma van a Káposztásmegyeri közterületeken. A Budapesti Klán velük együtt ment el egy kellemes „egészségügyi sétát" tartani, hogy a fővárosnak ez a része is lássa: nincsenek egyedül. A helyiek elmondták, hogy a probléma állandó, segítség viszont nem jön, sokadszori kérésre sem. Jöttek helyettük azok, akiknek elég egyszer szólni.

Jellemző, hogy a séta közben a Betyársereg tagjai egy kisebb rendezvénybe botlottak, ahol a helyi balliberális politikus „urak" elegáns ruhában feszítve adták a fontos embert a kellemes nyári estén összegyűlt családoknak – miközben a hazafiak az utcákat, tereket rótták, hogy segítsenek, amiben tudnak. A helyiek közül többen megállították őket, megkérdezni, miért jöttek, majd a válasz hallatán örömüket fejezték ki.

„Veletek vagyunk"

- hangzott el egy láthatóan kétkezi munkás szájából. Hiszen minden rendes ember ugyanazt akarja: rendet, közbiztonságot, nyugodt életkörülményeket a magyar családoknak.



Szerencsére vannak, akik tesznek is ezért.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések