A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Akkora a diktatúra, hogy a Quimby a tanártüntetés logójával lépett fel Tusványoson


A drogos Kiss Tibi és zenekara így lázadozik az orbáni diktatúrában.

"Tusványoson béke van. Békésen él együtt a résztvevő a szervezővel, a politikus a politikussal, az előadó az énekessel, a vattacukros a csülkössel, a hangosító a fényessel, a medve az erdővel, az Olt folyó a zakatoló vonattal, a Csűr a kempinggel, a népzenész a borásszal, az elnök a képviselővel, az igazgató a szenátorral, az alapító az utánpótlással, a reggelig bulizó a felkelő nappal, a sátorozó a biztonsági őrrel, a polgármester az ifjúsági vezetővel, a leány a legénnyel, a szülő a gyerekkel, a barát a baráttal.

Tusványoson béke van. Békésen beszélget az előadó a kisebbségről, véleményt nyilvánít a társadalmi kérdésekről, elmondja a mindennapjainkat meghatározó problémákat. Békésen vitázik rövidnadrágban, gumicsizmában a politikus a nemzetpolitikai kérdésekben, tudja ő is, hogy Tusványos a világ közepe, a mi időnk. És azt is, hogy a vita előrevisz, békét teremt. Tusványoson béke van, mert több, mint egy fesztivál. Több mint egy szabadegyetem. Biztos pont. Békét ad a találkozás, az önfeledt szórakozás, a hideg sör, az üdítő árnyék, a fenyves illata, az ölelés, a zene, a hajnali csend, a hegyeket eltakaró leszállt köd - írja a Fesztivál hivatalos honlapja."

De!

Ezt a békét akarják megzavarni, a lepukkant liberálisok. 

Történt ugyanis, hogy a Kiss Tibi-féle Quimby lépett fel az elmúlt este Tusványoson.

A politikát ők felvitték a színpadra is, a balliberális propagandájukat adták elő a koncerten, mivel

megjelent a tanártüntetésekről ismert (Indesit) logó, a piros felkiáltójel.

Kiss Tibi nem egy értelmes alak.

Miközben 13 éve mást sem hallunk, hogy diktatúra ő fogja és bebizonyítja (egy kis NER-től kapott gázsi mellett), hogy ez mégsincs így.

Köszönjük meg ezt neki! (Tibi, amúgy hol vannak az elvek ilyenkor???)

De itt még nincs vége a történetnek, 

Lesz még ott Péterfy Bori koncert is. Várjuk tőle is a hasonló performanszt...

Serencsére van egy kellemesebb arculata is a fesztiválnak, az Ismerős Arcokot is meghívták a lázadó liberálisok mellett...

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések