A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Momentum „jövőgyilkosok” feliratokat fújt a Fidesz-irodák elé, a jobbikosok meg fekete ruhában álltak ki az esőbe


Durvul az dollárellenzékünk, miután az Országgyűlés megszavazta a státusztörvényt. 


A Párbeszéd már a szavazás előtt akciózott egyet a parlamentben, társelnökei elégtelen bizonyítványt adtak át a kormánynak.

A Jobbik-Konzervatívok képviselői fekete ruhában álltak ki az esőbe, hogy a magyar oktatást gyászolják, és arról is beszéltek, hogy az oktatásban polgári konzervatív fordulatra van szükség. A rendszert pedig „nem három-négy minisztériumra bontott, hanem az óvodától az egyetemig egységesen kezelt, kiegyensúlyozott, boldog és gyarapodó élethez segítő területként" képzelik el. Így aztán ők sem szavazták meg a státusztörvényt.

Potocskánénak olyan vádlija van, mint Roberto Carlosnak...

A Momentum közben „jövőgyilkosok" feliratokat fújt országszerte a Fidesz-irodák elé, szerintük ugyanis „egyértelmű, hogy a bosszútörvénnyel a hatalom jövőgyilkossá válik, tönkreteszi a fiatalok jövőjét".

A státusztörvény szavazása alatt az Egységes Diákfront, az aHang és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szervezett tüntetést a Kossuth térre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések