A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A fővárost liberális mocskát is elmossa az újabb heves zivatarhullám


Heves zivatarok veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Zala, Somogy és Veszprém vármegye területére az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda délután.


Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint a három vármegye egyes járásaiban heves zivatar kialakulására kell számítani, a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél és jégeső is.

A meteorológiai szolgálat közölte: a legvalószínűbb forgatókönyvek szerint csütörtök délután nyugat, délnyugat felől heves zivatarok érkeznek. A leghevesebbek várhatóan rendszerbe szerveződve vonulnak majd a déli megyékben keleti irányba. Késő estére északnyugat felől már nagyobb területen stabilizálódhat a légkör. Péntek hajnalban a zivatarok kelet felé elhagyják az országot.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a legintenzívebb cellák környezetében nagy méretű, néhol öt centiméteresnél is nagyobb jég, 80-100 kilométer/órás vagy ennél erősebb szélvihar, valamint felhőszakadás lehetséges.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések