A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

1,1 milliárd forintot követel a megalázott színésznő egy perverz szexmániástól

A 42 éves Alison McDaniel pert indított egy előkelő klub tulajdonosa ellen, aki állítása szerint perverz szexmániás, és azt mondta neki, hogy szexelne a holttestével is. A nő szerint Paul Mihailides, a The Preserve Sporting Club and Residences tulajdonosa aljas módon gúnyolódott vele, amikor ő betegszabadságra ment - számolt be az Origo.

Azt írják, hogy az egylet az Egyesült Államok egyik legelőkelőbb magánklubja, a tagság 300 ezer dollárba kerül évente. A 42 éves nő most 2,5 millió fontot (mai középárfolyamon 1,1 milliárd forintot) követel, pert indított Mihailides ellen, persze a férfi mindent tagad.

A nő szerint ez a szöveg hangzott el: "Örülök, hogy nem haltál bele az asztmás rohamodba. Én addig szexelnék veled, amíg a tested ki nem hűl". A színésznő, akinek volt egy kisebb szerepe az Éhezők viadala című filmben, azt is állította, hogy Mihailides rendszeresen megpróbálta erőszakosan megcsókolni, illetlenül tapogatta és szexista szövegek közepette bámulta őt - írják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések