A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij: Ukrajna azzal tiszteli meg az elesett katonákat, hogy az ukránok szabadságban fognak élni


"Oroszországot határozottan megállítjuk. Kiűzzük területünkről!" 


Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön a Twitteren azt írta, hogy az életüket vesztett katonák nem haltak meg hiába, mert Ukrajna legyőzi Oroszországot. Az ukránok győzelemmel tisztelik meg emléküket, és „szabadságban fognak élni".

„Az ellenséget csak népünk közös erejével tudjuk megállítani. Oroszországot pedig határozottan megállítjuk. Kiűzzük területünkről, és Ukrajna szabadságával mindenki emlékét megtiszteljük, akik életüket adták Ukrajnáért, minden hősünk emlékét a különböző időszakokból, akik szintén arról álmodoztak, hogy az ukránok szabadságban fognak élni".

Az ukrán hadsereg a déli fronton az orosz erők nagy ellenállása ellenére előrehaladtak az ellentámadásban. Ezt Hanna Malara ukrán védelmi miniszterhelyettes jelentette be csütörtökön.   A múlt héten Zelenszkij elnök megerősítette, hogy a régóta tervezett ellentámadás, amelynek célja a megszállt területek felszabadítása, már folyamatban van.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések