A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rishi Sunak vicceket mesélt a "péniszes nőkről" (Videó)


Rishi Sunakot a brit kormányfőt rajtakapták, amint a konzervatív képviselőkkel gúnyolódik a "péniszes nőkön", illetve nevetgél a liberálisok vezetőjén. 


A PinkNews által közzétett videót állítólag az 1922-es bizottság - a parlament ülésszakában hetente ülésező tory képviselők csoportja - június 5-i ülésén készítették.

A videón hallható, ahogy Sunak gúnyt űz Ed Davey liberális demokrata párti vezetőből egy májusi LBC-interjú során tett megjegyzései miatt.

Miután több "együttérzést" és "érettséget" követelt a nemek elismeréséről szóló vitában, Davey-t a News of the World egykori újságírója és az LBC műsorvezetője, Nick Ferrari megkérdezte, hogy lehet-e egy nőnek pénisze.

Davey megismételte, hogy mivel a törvény elismeri a transznemű nők létezését, akkor "teljesen nyilvánvaló", hogy egyes nőknek lehet péniszük.

"Észrevették, hogy Ed Davey nagyon elfoglalt volt" - hallható Sunak, amint azt mondja a tory képviselőkkel teli teremben.

"Davey elfoglalt volt azzal, hogy mindenkit meggyőzzön arról, hogy a nőknek egyértelműen van péniszük".

A terem ezután hangos nevetésben tört ki.

Sunak folytatta: "Mindannyian tudják, hogy nagy rajongója vagyok annak, hogy mindenki 18 éves koráig tanuljon matematikát.

"De kiderült, hogy a biológiára is koncentrálnunk kell 18-ig!"



Sunak korábban azt is kijelentette, hogy "a nők 100%-ának nincs pénisze".

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések