A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor elutazott Bosznia-Hercegovinába


Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel hivatalos látogatásra Szarajevóba utazott, ahol a bosznia-hercegovinai államszövetség vezetőivel folytat tárgyalásokat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 


A hivatalos látogatáson Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vesz. Június 22., csütörtök délután a magyar delegáció Banja Lukába utazik tovább, ahol Orbán Viktor Milorad Dodikkal, a boszniai Szerb Köztársaság elnökével folytat tárgyalásokat

– mondta Havasi Bertalan. Szijjártó Péter egy fotót is megosztott a Facebook-oldalán az indulásról, amelyből kiderült, hogy két úti céljuk van: Banja Luka és Szarajevó.

A Nyugat-Balkán stabilitásához két dologra van szükség: kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédre és a gazdasági fejlődés adta nyugalomra. Mi mindkettőből kivesszük a részünket! Irány Szarajevó és Banja Luka! – olvasható a külügyminiszter bejegyzésében.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések