A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

New York: A „transz” diákok nemváltásának eltitkolására budítják az iskolákat


New York állam oktatási minisztériuma szerint „a legjobb gyakorlat", ha az iskolák hazudnak a szülőknek. 


New York állam oktatási minisztérium (NYSED)  arra buzdítja a trnszenmű diákokat, hogy hazudjanak a szüleiknek – írta City Journal. A hírportál beszámolt róla, hogy a NYSED által közzétett új „legjobb gyakorlatok" dokumentum szerint amennyiben egy diák úgy dönt, hogy nemet akar váltani, akkor erről az iskola akkor dönt a legjobban,

ha ezt eltitkolja a diák családja előtt.

A dokumentum szerint kizárólag a diák dönthet arról, hogy biztonságos-e megosztani nemi identitását a gondviselőjével.

A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy az NYSED nemekkel kapcsolatos politikája rendkívül népszerűtlen. A szavazók mintegy 70 százaléka ellenzi, hogy az általános iskolában a szexuális irányultságról és a nemi identitásról tanítsák a diákokat, és 75 százaléka szerint az iskoláknak szülői beleegyezést kellene kérniük a nemi átmenet megkönnyítésével kapcsolatban.

A Parents Defending Education nem teljes körű felmérése szerint az Egyesült Államokban több mint 17 ezer iskola nem hajlandó információkat kiadni a szülőknek gyermekük nemi identitásáról és nemi irányultságáról – mindez több mint 10 millió gyermeket és szüleiket érinti.

2022 februárjában írtunk arról, hogy Floridában beperelték az iskolát Floridában egy iskolás lány szülei, mivel kétszer öngyilkosságot kísérelt meg azután, hogy sorozatosan titokban találkozott egy tanácsadóval, aki elhitette vele, hogy ő valójában fiú, és mindezt eltitkolták a szülők elől, mondván, azok katolikusok, akik nem támogatnák gyermekük nemváltását.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések