A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy Britannia: anális szexről oktatnak, kilencéveseknek maszturbálás a házi feladat


Bizarr, rémálom szerű dolgok zajlanak az Egyesült Királyság tantermeiben. 


A pubertáskor elérése előtt már az anális szexről és az orgazmusról tanítanak a diákoknak, valamint házi feladatként maszturbálást írnak elő – írta meg a Daily Mail titkos brit óratervekre hivatkozva.

Az általuk talált szemléletes tananyagot azután túrta fel a brit sajtó, hogy egy aggódó anyának nemes egyszerűséggel megtiltották, hogy megtekintse a 15 éves lányának (kötelezően) tartott kapcsolati és szexuális nevelés órák tananyagát.

Bár a bíró megtagadta az anyukától az anyag megtekintését, de a Daily Mail megtalálta azokat az interneten. Színezőkönyveket, szókeresőket és rajzfilmes rajzokat is adtak a fiatal lányoknak és fiúknak az „aktivista tanárok" „átfogó küldetésük, a gyermekek szexualizálása érdekében a befogadás nevében" – írták.

A tananyagok között vannak meztelen csecsemők, nagyon fiatal tizenéveseket maszturbálás közben mutató rajzok – valamint oktatóanyagok, hogy hogyan kell, az anális szexszel egyetemben –, a transzság elfogadásáról is, valamint arról is vannak feladatok, hogy anatómiailag pontos babákon tanítják meg, hogyan kell maszturbálni – írja a Mandiner.

Akinek gusztusa van hozzá, itt megtekintheti a "tananyagról" szóló cikket, illusztrációkkal. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések