A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Montenegró - Magyarország 0-0


A magyar labdarúgó-válogatott 0-0-s döntetlent játszott Montenegró vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. 


A mérkőzés előtt

A montenegrói válogatott szövetségi kapitánya, Miodrag Radulović pénteken arról beszélt, hogy Szerbiát és Magyarországot tartja a csoport favoritjának. Azt mondta, hogy elsősorban csapatként bizonyítottak a magyarok az elmúlt időszakban, „de ez normális, ha egy edző öt éven át irányíthat egy válogatottat", idézte őt az MTI.

Marco Rossi alázatra intette játékosait, bár a magyar csapat 33. a FIFA világranglistáján, a montenegrói pedig csak a 69., de így is olyan futballistáik vannak, mint a Herthában futballozó Stevan Jovetić vagy az Atlético Madrid védője, Stefan Savić. „A montenegrói válogatott tapasztaltabb és fizikálisan nagyon erős játékosokból áll. Nem könnyű ellenük futballozni, de a lehető legjobban felkészültünk" – tette hozzá Rossi.

Marco Rossi egyetlen helyen változtatott a márciusi kezdőcsapaton: a sérült Vécsei Bálint helyett Callum Styles kapott lehetőséget.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések