A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meggyilkoltak egy 80 éves bácsit, a TEK csapott le rájuk


Egy 27 éves nőt és egy 52 éves férfit gyanúsítanak a gyilkossággal. 


Május 28-án délelőtt holtan találtak egy nyolcvanéves férfit a budapesti, XVI. kerületi Lobbanó utcában. A férfi halálát a rendőrség szerint bántalmazás okozta, ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást. A police.hu-n szerdán kiadott közlemény szerint elsőre egy fiatal nőre gyanakodtak, azonban később róla megállapították, hogy nincs köze a gyilkossághoz.

Később viszont sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőket: a nyomozás kiderítette, hogy a 27 éves Sz. Alexandra és az 52 éves C. István követhette el a gyilkosságot.

A nő és a férfi május 26-án mehettek be az idős ember házába, ahol olyan súlyosan bántalmazták, hogy ő a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A lakásból elvittek egy aranyláncot és egy bankkártyát is, a kártyával kétszer pénzt is vettek fel a meggyilkolt férfi számlájáról. A gyanúsítottakat végül június 20-án egy budaörsi parkolóban kapták el.

C. Istvánt és Sz. Alexandrát a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nőt ezen túlmenően kifosztással is gyanúsítják, ahogy azzal is, hogy ő vett fel pénzt a sértett számlájáról. Jelenleg mindkét gyanúsított őrizetben van, a nyomozók a letartóztatási parancsra várnak – írja a HVG.
 
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések