A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Leváglak, mint a bátai disznót!” – üzente egy férfi egy magyar rendőrnek


Élete kioltásával fenyegetett meg egy rendőrt egy mohácsi férfi. Mindezt a közösségi médiában tette. A Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai elfogták a gyanúsítottat, és büntetőeljárást indítottak ellene. 


„Leváglak, mint a bátai disznót!" – üzente egy 50 éves mohácsi férfi az egyik online közösségimédia-felületen tett, meglehetősen zavaros bejegyzésében egy a Mohácsi Rendőrkapitányságon dolgozó rendőrnek, akit az élete kioltásával fenyegetett meg.

A néhány napja elfogott férfi szokatlan mértékű elégedetlenségét fejezte ki a közösségi médiában az őt érintő ügyekkel kapcsolatban, amelyek a Mohácsi Rendőrkapitányságon zajlottak. Állítása szerint a törvényes eljárások nem zárultak számára kedvezően, ezért számos posztban bírálta az őt tájékoztató alezredest és a Mohácsi Rendőrkapitányságot.

A mohácsi rendőr a történteket jelezte a parancsnokának, aki bevonta az ügybe a Nemzeti Védelmi Szolgálat védelmi tisztjeit, hiszen egyik alapfeladatuk a védett állományba tartozók védelme.

A szolgálat munkatársai – szorosan együttműködve a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozóival – beazonosították, majd elfogták a gyanúsítottat, és hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntette miatt büntetőeljárást indítottak ellene.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések