A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kuleba szerint Prigozsin lázadása csak a kezdet, mások is követni fogják


„Számunkra mindig is nyilvánvaló volt, hogy csak idő kérdése, mikor mer valaki Oroszországban szembeszegülni Vlagyimir Putyinnal" – fogalmazott az ukrán külügyminiszer. 


Az ukrán külügyminiszter szerint elkerülhetetlen volt a lázadás Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen – adta hírül a CNN, amit a Mandiner szemlézett.

„Számunkra mindig is elég nyilvánvaló volt, hogy csak idő kérdése, mikor mer valaki Oroszországban szembeszegülni Vlagyimir Putyinnal"– fogalmazott Dmitro Kuleba.

„Láttuk, hogy a hatalma és tekintélye hogyan zsugorodik, és hogy Oroszország nagyon nehéz időszakba kerül. Jevgenyij Prigozsin tehát csak az első, aki a tettek mezejére lépett, de nincs kétségem afelől, hogy így vagy úgy, de mások is követni fogják" – tette hozzá.

„A Nyugat nagy hibát fog elkövetni, ha úgy dönt, hogy a nukleáris félelem játékát játssza Putyinnal" – tette hozzá. A külügyminiszter aggodalmát fejezte ki a zaporizzsjai atomerőmű állapota miatt is, mondván, hogy a baleset kockázata valós, amíg az orosz csapatok tartják ellenőrzésük alatt a létesítményt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések