A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jámbor szerint neki nincs köze a Szikra Mozgalom aktivistájának pedofilbotrányához


A marxista politikus kijelentette, nem fog vizsgálatot indítani a szervezetben az üggyel kapcsolatban. 


Jámbor András a Mediaworks munkatársainak kérdésére elárulta, ha lenne bizonyíték arra, hogy a Szikra Mozgalomnak köze van a pedofilbotrányhoz, őt magát akkor sem terhelné politikai felelősség. Ezt azzal kapcsolatban nyilatkozta, hogy nemrég több híriportál is beszámolt róla, hogy a Szikra Mozgalomhoz köthető az a személy, akinek a lakásán a rendőrség gyermekbántalmazó tartalmakat talált.

Az ügy előzménye, hogy az Antifa-csoport tagjai február közepéig összesen nyolc járókelőt támadtak meg Budapesten. Ezzel kapcsolatban otthonában elfogtak egy magyar nőt, D. Krisztinát is, aki a Szikra Mozgalom tagja.

A nő egy darabig gyanúsított volt, de végül nem tudták igazolni, hogy részt vett volna a támadásokban, ezért szabadon engedték.

Sajtóértesülések szerint a rendőrség pedofil tartalmakra bukkant, amikor átkutatták a nő lakását.

Jámbor András a Mediaworksnek azt mondta, hogy szerinte egy lejárató kampányról van szó, és semmi köze az ügyhöz. Továbbá kérte, hogy kétgyerekes családapaként ne hozzák kapcsolatba egy pedofilüggyel.

A Párbeszéd politikusa nem kívánta megerősíteni a sajtóértesülést, miszerint a Szikra Mozgalom egyik tagjának a lakásában találták a gyermekbántalmazó tartalmakat.

Arra sem válaszolt, hogy az Antifa-ügy korábbi gyanúsítottjával, D. Krisztinával beszélt-e erről az ügyről, illetve, hogy van-e információja arról, hogy a nő milyen kapcsolatban állt azzal a személlyel, akinél a pedofil tartalmakat találták.

Hangsúlyozta, nem fog vizsgálatot kezdeményezni a Szikra Mozgalomban az üggyel kapcsolatban.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések