A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jámbor András aktivistájának élettársa volt a pedofilgyanúba keveredett öngyilkos férfi


Tagadja felelősségét abban a pedofilbotrányban Jámbor András, Karácsony Gergely főpolgármester közvetlen munkatársa, amely az egyik alkalmazottjához, illetve annak élettársához köthető. 


A rendőrök nemrégiben egy számítógépen több ezer olyan felvételt találtak, amelyek két-három éves gyermekek bántalmazását és szexuális sanyargatását ábrázolják. A számítógépet Jámbor András politikus közeli munkatársa, a Szikra mozgalom aktivistája, Dobos Krisztina biatorbágyi lakásán találták egy házkutatás során – emlékeztet cikkében a Metropol.

Még tisztázandó, hogy ehhez a számítógéphez kinek és hogyan volt hozzáférése – jegyzi meg a cikk, de felhívja arra a figyelmet, hogy

Dobos Krisztinával évek óta egy háztartásban élt Egyed András, aki a közelmúltban, az ügy kapcsán esedékes rendőrségi kihallgatása előtt, öngyilkosságot követett el.


Minden jel arra utal, hogy a több Szikra mozgalmi eseményen is részt vevő férfi ezzel az öngyilkossággal próbált meg „segíteni" nagy bajba került társain – teszi hozzá a Metropol.

A lap rámutat, Jámbor András ezt a Szikra mozgalmat képviseli a magyar parlamentben. 2021-ben ugyanis a Szikra színeiben indult a hatpárti baloldali előválasztáson Budapest 6. kerületi országgyűlési képviselői helyéért, amelyet el is nyert.

Így találták meg a Metropol munkatársai az öngyilkosság helyszínét és az elégetett gyermekjátékokat:Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések