A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy 14 éves lány az utolsó tanítási napon is iskolába ment, de azóta sem tért haza


Június 16-án, az utolsó tanításai napon egy XIII. kerületi fiatal, Németh Melissza Jázmin is elindult az iskolába, ám a tinédzsernek azóta nyoma veszett. A rendőrség most is keresi a 14 éves eltűnt lányt. 


A XIII. kerületi rendőrök nagy erőkkel keresnek egy 14 éves lányt, Németh Melissza Jázmint, aki június 16-án pénteken, vagyis az utolsó tanítási napon, a szokott módon, 7 óra 20 perckor indult el VII. kerületi iskolájába, ahonnan azóta sem tért haza – derült ki a police.hu oldalán közzétett tájékoztatóból.

A fiatal lány eltűnésekor hosszú ujjú, fehér ruhát viselt, amely lábszármagasságban, a bal oldalon felvágott szoknyában végződik, szintén a bal oldalán aranyszínű gombokkal és fekete övvel. Lábbelije fehér sportcipő volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Németh Melissza Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések