Hirdessen itt

Döntött az UEFA: mégsem lesz teljesen zárt kapus a Szerbia-Magyarország mérkőzés


Szerb részről a 14 évnél fiatalabb gyerekek kísérővel nézhetik élőben a találkozót. 


Csak részben lesz zárt kapus szeptember 7-én a Szerbia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés. Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője pénteken az MTI-nek elmondta, hogy bár az európai szövetség (UEFA) zárt kapus rendezést rendelt el a találkozóra, ezért jegyeket nem is értékesíthetnek a meccsre, ugyanakkor az UEFA rendelkezései szerint a vendégcsapat részéről maximum 200 fő tiszteletjegyes, valamint 20 VIP-vendég a helyszínen tekintheti meg az összecsapást.

Emellett a sajtó akkreditált munkatársai, az UEFA képviselői és partnerei is ott lehetnek a stadionban.

A csapatok küldöttsége maximum 55 főből állhat. A szóvivő felhívta a figyelmet arra is, hogy az UEFA fegyelmi szabályzata szerint ezúttal a házigazda szerbeknek ugyanúgy lehetőségük lesz arra, hogy kísérettel meghívhassák és beengedhessék a 14 évnél fiatalabb gyermekeket az iskolákból és akadémiákból, mint ahogy azt az MLSZ tette tavaly a magyar-angol mérkőzésen a Nemzetek Ligájában.

A magyar válogatott jobb gólkülönbségével a szerbeket megelőzve csoportelsőként várja a belgrádi rangadót, amely azért lesz zárt kapus, mivel márciusban a szerb szurkolók diszkriminatív rigmusokat skandáltak a Montenegró ellen 2-0-ra megnyert találkozón.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések