A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baltával támadt rá több kínai étterem vendégeire egy férfi Új-Zélandon


A 24 éves kínai állampolgárságú ámokfutót még a helyszínen őrizetbe vették 


Baltával támadt rá több kínai étterem vendégeire egy fiatal férfi az új-zélandi Aucklandban, négy ember megsebesült – közölték a helyi hatóságok kedden.

A sebesülteket azonnal kórházba vitték. Egyiküket már haza is engedték, a másik hármat viszont stabil állapotban, de súlyos sebesülésekkel ápolják – mondták az illetékes kórházak szóvivői.

Az új-zélandi sajtó rendőrségi közlésekre hivatkozó beszámolója szerint a férfi hétfő este baltával a kezében rontott be Auckland északi részén három kínai étterembe, amelyek egymás szomszédságában fekszenek. Szemtanúk beszámolója szerint több vendégre rátámadt, mire a megriadt vendégközönség egy része az utcára menekült, mások a bajbajutottak segítségére siettek.

A 24 éves kínai állampolgárságú ámokfutót még a helyszínen őrizetbe vették. A rendőrség közlése szerint tettének oka egyelőre nem tisztázott.

Az elkövetőt kedden bíróság elé is idézték, de zárt meghallgatást rendeltek el. Egyelőre súlyos testi sértés szándékos okozásával vádolják, ám a rendőrség hozzátette, hogy várhatóan több vádat is megfogalmaznak ellene.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések