A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Ukrán Labdarúgó Szövetség elnöke előzetes letartóztatásba került


A Lembergi Sevcsenkivszkij kerületi bíróság vizsgálóbírója helyt adott az ügyésznek az Ukrán Labdarúgó Szövetség (UAF) elnökével, Andrij Pavelkóval szembeni megelőző intézkedés megváltoztatására irányuló kérelmének – írja a FootballHub című ukrán lap. 


Pavelkónak 2023. augusztus 14-ig előzetes letartóztatásban kell maradnia. Az UAF Marketing 2022 novemberében 9,88 millió hrivnya összegű óvadékot helyezett letétbe Pavelko számára. Ezt az óvadékot most átutalták az államnak.

Februárban Pavelkót a kijevi Pecserszkij kerületi bíróság döntése értelmében felfüggesztették állásából.

Február 16-án az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) házkutatást tartott az UAF irodájában. Emlékeztetünk, hogy 2022 november végén a szövetség vezetőjét letartóztatták olyan pénzeszközök elsikkasztása miatt, amelyeket a futballpályák műfüves pályáinak gyártásának megszervezésére szántak.

Korábban Pavelko kijelentette, hogy az ukrán válogatott nem fogja megtagadni a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében való részvételt, annak ellenére, hogy a belarusz válogatott a selejtezőben jól szerepelt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések