A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Mi Hazánk Afrikába küldené a migránsokat


Toroczkai László szerint Magyarország anyagilag sokkal jobban járna a migránsok elszállításával, mint a szankció kifizetésével. 


A Mi Hazánk Mozgalom Afrikába küldené az Európai Unió által „hazánkra erőszakolt" migránsokat – közölte Toroczkai László, a párt elnöke, országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus jelezte: pártja határozottan elutasítja azt az uniós tervet, hogy a tagállamok között elosztanák a gazdasági bevándorlókat, amelyik állam pedig ezt nem fogadja el, annak személyenként 20 ezer eurót kellene fizetnie.

Toroczkai szerint ez egyenértékű volna a határok megnyitásával, ráadásul nem tartaná a számukra kijelölt országban a migránsokat.

Követendő példának nevezte a Nagy-Britannia és Ruanda között született megállapodást

A politikus a Nagy-Britannia és Ruanda között született megállapodást hozta fel követendő példaként, amely alapján az afrikai államba szállították volna az illegális migránsokat, majd megemlítette: a szerződés teljesülését egy „soha senki által demokratikusan meg nem választott" bírói testület akadályozta meg.

A Mi Hazánk elnöke szerint Magyarország anyagilag sokkal jobban járna a migránsok Afrikába szállításával, mint a fejenként 20 ezer eurós szankció kifizetésével, ráadásul egy ilyen megoldással hamar elejét lehetne venni a migránsok Magyarországra áramlásának, hiszen az embercsempészek más utat választanának.

A kormány az alacsony bérekkel védi elsősorban Magyarországot az ilyen tömeges migrációtól"  – jegyezte meg Toroczkai László, jelezve, pártja azt is elutasítja, hogy a kormány elősegítse a „legális migrációt", amely szabályozott módon hozna távoli vidékekről munkavállalókat Magyarországra.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések