A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szolnokon lopott elektromos kerékpárt egy püspökladányi férfi


Bűncselekménnyel gyanúsítják a szolnoki nyomozók azt a 30 éves püspökladányi férfit, aki a napokban ellopott egy elektromos kerékpárt.


A megalapozott gyanú szerint a fiatalember egy szolnoki pékség előtt egy lezáratlanul hagyott elektromos kerékpárra lett figyelmes május 12-én az esti órákban. A tettes azonnal cselekvésre szánta el magát és míg a bringatulajdonos az üzletben vásárolt, ő eltolta a biciklit - írja a police.hu közlése alapján a szoljon.hu.

A bejelentést követően a rendőrök adatokat gyűjtöttek és kamerafelvételt elemeztek. Ennek következtében néhány napon belül ismertté vált a feltételezett elkövető kiléte. A vétkest előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták. A püspökladányi férfi beismerő vallomást tett. A rendőrök egy bozótosban találták meg az 1,2 millió forint értékű kerékpárt, amit lefoglaltak, majd a tulajdonosnak visszaadtak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések