A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját magát vette feleségül egy 77 éves nő, nem várt tovább az álomesküvőre


Negyven év szingliség után elvette azt, akit a legjobban szeret – azaz saját magát.

Új szintre emelte az önszeretet gyakorlását egy idős ohiói nő, miután megelégelte, hogy több mint négy évtizeden át a szinglik táborát erősítette. A 77 éves hölgy, Dorothy Fideli, azaz Dottie úgy döntött, nem mindennapi frigyet köt: saját magának mondta ki a boldogító igent a minap abban az ohiói idősek otthonában, ahol él.

Ez számomra ez nagyon érzékeny téma. Mindig is arra vágytam, hogy feleségül vegyenek. Negyven éve egyedül vagyok, aztán egyik nap a templomban eszembe jutott, hogy talán valami különleges dolgot kellene tennem magamért. Úgy éreztem, rajtam a sor, hogy megvalósítsam az álmaimat. Azt mondtam a lányomnak, hogy az unokáim születése mellett ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velem. Ez az, amire mindig is vágytam, és annyira boldog vagyok, hogy támogatott
– magyarázta a háromgyermekes édesanya, aki korábban már volt házas. 1965-ben ment férjhez, ám kilenc év után elváltak. Úgy véli, rossz ötlet volt fekete ruhában megjelenni az anyakönyvvezetőnél.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések