A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Niedermüller soha nem látott ingatlankiárusításba kezdett Erzsébetvárosban


Továbbra is tiltakoznak Erzsébetváros fideszes képviselői a kerületi ingatlaneladások ellen – derült ki a szerdai testületi ülésen.

A DK-s Niedermüller Péter által vezetett kerület ugyanis soha nem látott ingatlankiárusításba kezdett. A polgármester vezetésével három és fél milliárd forint értékben adná el vagyonát a balliberális vezetés.

A Fidesz szerint a választáshoz közeledve, a baloldali önkormányzat mindent piacra akar dobni.

Az ingatlanok eladása annak fényében is különös, mivel 2019-ben a fideszes városvezetés 10,5 milliárdos tartalékkal adta át a kerületet a gyurcsányista polgármesternek. 

Mindezek mellett Erzsébetváros költségvetésének a bevétele 2019-ben még 16,8 milliárd forint volt, addig 2023-ban már 24,7 milliárd forint. Az előbb bemutatott számok alapján tehát semmi nem indokolná az ingatlanok eladását.

Niedermüller szerint rosszul tette a Fidesz, hogy 10,5 milliárdot hagyott a kasszában

Az ominózus testületi ülésen azonan Niedermüller megdöbentő kijelentéseket tett. Az erről szóló videó alább nézetik meg:

A gyurcsányista polgármester tehát szó szerint ezt mondta:
Én azt gondolom, hogy azért nagyon tanulságos ez a vita, mert ugye önök emlegetik ezt a tízmilliárdot ugye, vagy 10 és fél milliárdot, ami ugye arról szól, hogy az a pénz azért maradt meg mert nem csináltak vele semmit. Azért maradt meg ez a pénzbe mert bedugták a párnájuk alá és azt gondolták, hogy ott van a legbiztonságosabb helyen..

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Akkora az antiszemitizmus Judapesten, hogy egy kókler zsidó büntetlenül elherdálhatja a fajtársak ingatlanjait?!
Na, akkor itt az idő, hogy az "ismeretlen" tettesek valamelyik húgygőzös bűzös kapualjban úgy "agyonszúrkálják", mint még sohase...