A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrőrsöt támadtak meg az antifák


Németországban rendszeresek az olyan támadások, amelyből mi februárban kaphattunk – akaratunk kívül – ízelítőt Budapesten. 

A „német” antifa rendszeresen támad meg általuk nácinak kikiáltott személyeket, nem riadnak vissza attól sem, hogy akár politikusokat is megtámadjanak, volt példa rá, hogy az AfD egyik politikusát a háza előtt támadták meg. Tehetik, ugyanis a jelenlegi rezsim teljes mértékben elnéző velük szemben, sőt, még jól is jön számukra egy kis napi zsoldért kiküldeni őket ellentüntetni (értsd, törzni, zúzni, verekedni) akkor, ha a német hazafiak rendezvényt tartanak.

A baloldali szélsőségesek ezúttal egy rendőrőrsöt támadtak meg. Ez lehet az első bosszúakció az Engel-Guntermann banda kommandósvezetőjének, Lina Engelnek a közelgő elítéléséért:

Kedd este 30 baloldali szélsőséges támadta meg a lipcsei Eisenbahnstrasse-ra tervezett rendőrőrs épületét.  Megtámadták a közelben parkoló lakótelepi társaság kisteherautóját is, és a területen barikádokat emeltek.

A támadók az éj leple alatt elmenekültek – az egyik elkövetőt valószínűleg elkapták, de feltehetően már újra szabadon van. Mikor lépnek fel végre következetesen a politikusok a harcos baloldali szélsőségesség ellen?  Világos hadüzenetre és következetes fellépésre van szüksége a csuklyás autonomisták ellen, de politikai támogatóik ellen is, akiknek befolyása az állam kormányára is kiterjed.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések