A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Dunába vetette magát egy amerikai férfi Budapesten, nem találják


Nagy erőkkel keresik a rendőrök Hardit Singh-et, aki egy hajóról ugrott szó nélkül a Dunába. 


Hétfő este egy hajóról a Dunába ugrott és eltűnt egy 28 éves amerikai állampolgár – erről az egyik hozzátartozója számolt be az Indexnek küldött e-mailben. Hozzátette:

hétfő este vettek részt egy sétahajózáson egy társasággal,

amikor vacsora közben ketten maradtak az asztalnál, amikor a fiatal férfi szó nélkül a hajó ablakához ment, és a Dunába vetette magát. A rendőrség azóta kiadta a körözést, de még mindig nem találták meg.


Hangsúlyozták: rokona szerint azóta sem találták meg a férfit, és bár értesítették a rendőrséget, valamint elindult a keresés, nem kaptak információt arról, hogy miként áll a kutatás. A legfontosabb adatok: az eltűnt férfi

neve Hardit Singh, körülbelül 190 centi magas, van egy tetoválása is.

Már a rendőrség honlapján is megjelent az eltűnt személyek listáján, derült ki, az eltűnés miatt a VII. kerületi rendőrkapitányság adta ki a körözést.

Az Index arról ír, hogy hozzátartozói a rendőrség mellett felvették a kapcsolatot az Egyesült Államok budapesti nagykövetségével is, a Twitteren megosztották a férfi fotóját, valamint egy Reddit-oldalt is indítottak a keresést segíteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések