A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orosz-amerikai háború: a CIA Telegram-csatornát indít orosz kémek toborzására


A CIA orosz kémeket próbál toborozni, hogy elmondják neki az “igazságot” arról, hogy mi történik az országban – közölte a Sky News. A hírszerző ügynökség egy promóciós videóval és egy új Telegram-csatornával szeretné arra ösztönözni a “megbízható embereket”, hogy a biztonságos “rejtett szolgáltatáson” keresztül vegyék fel a kapcsolatot.

A CIA tudni akarja az igazságot Oroszországról, és olyan megbízható embereket keresünk, akik ismerik és el tudják mondani nekünk ezt az igazságot. Az Ön információi értékesebbek lehetnek, mint gondolná

– állt az üzenetküldő alkalmazás egyik első bejegyzésében. Hozzátették:

nagyra értékeljük és tiszteljük azokat az embereket, akik készek kommunikálni velünk. Szakmai kötelességünk megvédeni mindenkit, aki velünk dolgozik világszerte.
Ez egy korábbi toborzási akciót követ, amelyet az ukrajnai háború kezdetén indítottak, és a CIA tisztviselői azt mondták a CNN-nek, hogy annak folyományaként “sor került kapcsolatfelvételekre”.

Íme, az ügynökség legújabb videója:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések