A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor ajtaja előtt viccelődött a német EP-képviselő


Daniel Freund az Európai Parlament uniós pénzek felhasználását vizsgáló delegációjával hétfőn Magyarországra érkezett. Az EP-képviselő meglátogatta Orbán Viktor irodáját is, ahol egy szelfivel üzent a magyar miniszterelnöknek.


Daniel Freund német zöldpárti EP-képviselő hétfőn érkezett meg Magyarországra. A Fidelitas tagjai egy nagy bőröndnyi euróval várták az Európai Parlament uniós pénzek felhasználását vizsgáló delegációját.

A zöldpárti EP-képviselő ezután arról írt Twitteren, „az Orbán-kormány állításaival ellentétben Magyarországon óriási nyomás nehezedik a médiaszabadságra, rendszeres a diszkrimináció”. Freund felkereste Orbán Viktor parlamenti irodáját is, azonban csak az ajtóig jutott, innen posztolt egy szelfit közösségi oldalára, ahová a következő szöveget írta:

Kipp-kopp.
Ki kopog?
A költségvetési ellenőr.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
REMÉLEM LEGKÖZELEBB MÁR KI IS LAKOLTATJÁK, MINT AHOGYAN AZT az EBRD DIKTÁTUM UKÁZA SZERINT a FELCSÚTI DEVIZAKUPEC IS TETTE/TESZI SOK TÍZEZER MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRRAL!!!