A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Olasz gyermekgyilkosság: a magyar pornós kis nyominak nevezte a kisfiát


Elmondása szerint a nőt idegesítette, hogy a kicsi gyakran volt beteg, s emiatt „kis nyominak” nevezte, de ennél rosszabb dolgokkal is mondott Alexre.


Mint ismeretes, Bradács Katalin 2021 őszén brutális módon meggyilkolta kisfiát, Alexet, miután elhurcolta Magyarországról, mert nem tudta elfogadni, hogy a bíróság ideiglenesen az apánál, Juhász Norbertnél hagyta a gyermeket.

A nő Olaszországban zajló pere a végéhez közeledik, napokon belül kimondják az ítéletet. Erre vonatkozóan az édesapa azt nyilatkozta, Katalin védői hiába próbálják elhitetni az olasz bírósággal, hogy védencük nem beszámítható, szerinte ez egyáltalán nem igaz.

„Tény, hogy van némi elmezavara, de ez semmi esetre sem olyan súlyú, aminek hatására ne lenne tisztában tettei következtével. Erre utal, hogy miután a fiamat halálra késelte, a gyilkos eszközt megtisztította”

    – mondta.

Állítása szerint a nő régóta készült arra, hogy Alexet Olaszországba vigye, s ezt arra alapozta, hogy Katalint korábban az sem tartotta vissza, hogy okiratot hamisítson: egy évvel a szökés előtt a kormányablaknál úgy nyújtotta be a gyermek személyi igazolvány-igénylőlapját, hogy őt meg sem kérdezte.

Kifejtette, a nő egyszerűen aláírta helyette a papírokat, s az ügyet végül megúszta feltételes ügyészi felfüggesztéssel. Majd a férfi azzal folytatta, az asszony bosszúból ölte meg a kisfiút, akit valójában sosem szeretett – írta a Ripost.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések