A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kunhalmi szerint az ellenzék az öngyilkosság felé halad


A Magvető Caféban – a Republikon Intézet felkérésére – Új kihívás előtt az ellenzék címmel ült le beszélgetni Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese, Csárdi Antal LMP-s parlamenti képviselő, Gelencsér Ferenc Momentum-elnök, Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök, Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök és Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője.

Nem is érdemes kitérni a nagyágyúk gondolataira, maximum Kunhalmi Ágnes véleményét jegyezzük fel...

Kunhalmi Ágnes fogalmazta meg legjobban a félelmeiket:

„öngyilkosság felé robogunk”.

Kunhalmi szerint a szelekció eleve nem demokratikus gondolat, ellenben a fajelmélet alapja. Ha így néznénk a történelmet, sosem jött volna létre a parlamentáris rendszer, hanem csak születési előjogok döntenének a hatalomról. A Fidesz meg fogja csinálni a saját ellenzékét, a Mi Hazánk mellett a saját demokratikusnak nevezett álellenzékét is.

Kunhalmi azt mondta hogy öngyilkosság állandóan arról beszélni, hogy mit hogyan csináljanak együtt vagy külön. Ebből így ugyanaz lesz, mint tavaly, senki sem fogja megközelíteni sem a Fideszt. Kunhalmi szerint ők maguk hosszabbítják meg a NER-t így, de az ellenzék most még felmehetne a versenypályára, nem véletlenül nem akarja ezt a Fidesz. Kunhalmi szerint nem az összefogás volt a probléma, hanem hogy a háborúban átengedték a béke és a biztonság kommunikációját, el sem merték mondani, hogy teljesen más társadalompolitikát képzelnek el, a miniszterelnök-jelölt pedig még csak nem is értett ezzel egyet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések