A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamu Geri a kormányról: "Tök normális a viszonyom velük, simán leülnek velem beszélgetni"


A Jazzy rádióban a Lánchíd és Budapest jövőjéről, illetve Ferenc pápával eltöltött 15 percről is beszélt az alkalmatlan Karácsony Gergely. 

Az Index.hu szemléje szerint Karácsony Gergely úgy fogalmazott:

„Nagy megtiszteltetés volt, hogy itt járt, gyönyörű szavakkal beszélt a fővárosról. Továbbítottam a fővárosiak jókívánságait az irányába. A találkozó előtt nagyon izgultam, aztán belefeledkeztünk a beszédbe, 15 percet tölthettem a társaságában” – emlékezett vissza a városvezető.

A főváros kapcsán Karácsony úgy fogalmazott: a főváros felvenne 17 milliárd forint fejlesztési hitelt a szolidaritási hozzájárul enyhítése érdekében, most ehhez várják a kormányzati jóváhagyást.

„A főváros hitelképes, a közeljövőben találkozóm lesz a kormány tagjaival. Tök normális a viszonyom velük, simán leülnek velem beszélgetni, ha van arra hajlandóság. Ha viszont az a politikai szándék, hogy Budapest belezuhanjon a szakadékba, akkor az fog történni” 

– jegyezte meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések