A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találtak meg egy eltűnt férfit a Tiszában


A 68 éves férfi szerda este tűnt el. 


Holtan találták meg azt a férfit, aki május 3-án este tűnt el a Tiszában. A Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület péntek reggel kapott egy telefont, hogy a Heves Váregyei Rendőr főkapitányság felkérésére Tiszanána-Dinnyéshátra tetemkereső kutya segítségét kérik. A csapat azonnal a helyszínre indult két élő- és tetemkereső kutyával, majd a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vízirendőrök segítségével vízre szálltak.

Mint írták, azt az információt kapták, hogy a 68 éves férfi május 3-án az esti órákban a Tiszában eltűnt. A feltételezett beesés helyétől kb. 100 méterre, Cooper és King is jelzést adott. További műszeres kutatás került szerveztek, és segítségükre sietett Madarász Lajos civil önkéntes is. A további kutatást szombat délelőttre tudták leegyeztetni.

Végül vasárnap találták meg az eltűnt férfi holttestét. A búvárcsapat 11:34-kor kezdte meg a merülést, és 11:42-kor megtalálták az elhunyt személyt Dinnyéshátnál. Ezt követően kiemelték a testet és átadták a rendőrség munkatársainak az eljárás folytatása érdekében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések