A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gavin Wax: Az Egyesült Államoknak is egy erős konzervatív vezetésre van szüksége


A nemzeti érdekek fontosságát, a szuverenitás védelmét és a határvédelem jelentőségét emelték ki a felszólalók az Együtt erő vagyunk című blokkban a Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC Hungary) csütörtökön Budapesten.  

Ken Paxton texasi főügyész videóüzenetében kijelentette: egy nemzet szuverenitása a világosan lefektetett és megvédhető határokon áll vagy bukik. Kifejtette, hogy a tömeges bevándorlási hullám kezelése meghatározó hatással van arra a kultúrára, amely egy nemzet féltve őrzött karakterét, szokásait és életmódját adja. Szerinte a kikényszeríthető bevándorláspolitika létfontosságú ahhoz, hogy egy nemzet meg tudja őrizni szuverenitását.

Ken Paxton szerint különösen igaz ez akkor, amikor egy országba megérkező bevándorlók nyíltan ellenségesek a befogadó nép értékeivel szemben, és megtagadják az asszimilációt. Úgy vélte, hogy az irányítatlan és ellenőrizetlen bevándorlás közvetlen hatásai a társadalom valamennyi rétegében nyilvánvalók. Szerinte a helyzet ellenére azonnali megtorlás sújt bármely vezetőt Texastól Magyarországig, aki érti és oltalmazza a nemzeti szuverenitást és az állampolgárság intézményét. „Ha nincsenek határaink, országunk sincs” – jelentette ki Ken Paxton.

Gavin Wax, a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának 76. elnöke pedig arról beszélt, hogy az Egyesült Államokban a baloldaliak elítélik azokat a politikusokat, akik elismerik Magyarország érdemeit, amiért hazánk megvédi nemzeti szuverenitását, harcol az LMBTQ-lobbi ellen és ezek mellett pedig növeli a nemzeti születési rátát.

Gavin Wax szerint a képmutatás a baloldaliak tulajdonsága, akik megbélyegzik a nemzeti érdekek képviselőit. Követendő példaként emelte ki azt, ahogy Orbán Viktor kormánya a nép érdekeit tartja szem előtt. Szerinte az Egyesült Államoknak is egy erős konzervatív vezetésre van szüksége, amely nem az elit, hanem a keményen dolgozó amerikai lakosság érdekeit képviseli. Az elnök szerint a nemzeti érdekek kiemelten fontosak, de úgy látja, hogy Amerikában a baloldal átalakította az állami intézményeket, és mindent megfertőzött a woke ideológiával.

A New York-i Fiatal Republikánusok Klubja tavaly John Foster Dullesról, az Egyesült Államok 1953 és 1959 között szolgáló külügyminiszteréről elnevezett díjjal tüntette ki Orbán Viktort.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések