A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Martin Helme: Új gendersemleges embert akar létrehozni a baloldal


A családok és a piacgazdaság összezúzásával vádolta a baloldalt Martin Helme, az Észt Konzervatív Néppárt elnöke csütörtökön a budapesti Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC), és a nemzetek, illetve kulturális örökségeik védelmére szólított fel.  

 „A jobboldalnak fel kell ismernie, mivel áll szemben” – fogalmazott a pártelnök, aki azt vetette a baloldal szemére, hogy a többi között - a transzideológia nevében - tönkre akarja tenni a gyerekek pszichéjét és fizikai egészségét is. Helme a piacgazdaságot a világ legjobb gazdasági modelljének nevezte, emlékeztetve arra, hogy e modell látta el a világot „olcsó és bőséges energiával” és a „neokommunista gazdasági modellek” veszélyére figyelmeztetett, melyeket szerinte a klímaváltozás elleni harc ürügyén vezetnének be. „E modell azonban, ahogy régen, úgy a jövőben is, a szegénységhez és a rabszolgasághoz vezet” – jelentette ki.

Leszögezte: a nemzetállamok lerombolását a baloldal nemzetek feletti hálózatok és a tömeges illegális bevándorlás segítségével akarja elérni. Úgy vélte továbbá, a baloldal „keresztes háborút” folytat a szólásszabadság ellen, e harcát pedig a gyűlöletbeszéd elleni fellépésbe burkolja, noha, mint mondta, csak azokat akarják elhallgattatni, „akikkel a baloldal nem ért egyet”.

„Új embert akarnak létrehozni: a gendersemleges embert” – fogalmazott. Aláhúzta: a magántulajdonhoz való jog, a fogyasztói jog, illetve a szabad vallásgyakorláshoz és gondolatszabadsághoz való jog is elveszhet, ha az emberek nem lépnek fel az ilyen ideológiák és nemzetek feletti szervezetek ellen.

A konferencián felszólalt Eduardo Verastegui, a mexikói Movimiento Viva Mexico elnöke is, aki méltatta Magyarországot.

„Magyarország mindazok számára inspiráció, akik az életet védik az Egyesült Államokban, Európában és a spanyolajkú országokban” – jelentette ki. Mint mondta, a globalista erők a legalapvetőbb értékeket fenyegetik, ezért egységre és összefogásra van szükség.

A fiatalság egyik legnagyobb ellenségének a szocializmust nevezte, mely „azt mondja, megoldást kínál, ám csak szegénységhez és halálhoz vezet”.

Kitért a Mexikó északi, az Egyesült Államokkal közös határánál feltorlódott migránsok ügyére is, és azt mondta, a migráció nyomán erőre kaptak a bűnbandák is.

Videóüzenetben köszöntötte a CPAC résztvevőit Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke, aki beszédében aláhúzta: a nemzetek Európáját kell hirdetni „az erőltetett föderalizációval szemben”. Abascal a baloldali madridi kormány szemére vetette, hogy Spanyolország gazdaságát, hagyományait egységét és biztonságát is veszélybe sodorja. Egyúttal reményét fejezte ki, hogy sikerül olyan alternatívát kínálniuk a spanyoloknak, amely képes száműzni „a szocialisták és kommunisták totális politikáját”.  A latin-amerikai országokra kitérve elmondta, segítséget kell adni nekik „a kommunizmus legyőzéséhez”.

Kiemelte: olyan alternatívákra van szükség, melyek Magyarország, Lengyelország és Olaszország példáiból merítenek inspirációt. „Európa keresi az utat a túléléshez” – fogalmazott a pártelnök, és úgy vélte, az európai népek a közösség és gyökereik útját keresik a globalizmussal szemben, „a jog és a rend útját a tömeges migrációval szemben”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések