A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ben Ferguson: Az amerikai kormányzat rossz döntésekre ösztönzi az embereket


Peter Marocco: Tudatos információs hadviselés zajlik az emberi identitás sarokkövét jelentő család ellen 

Aggasztó, hogy az amerikai kormányzat segélyekkel támogatja a család és a hagyományos értékek aláásását, rossz döntésekre ösztönözve az embereket – mondta Ben Ferguson, a Ben Ferguson Show házigazdája a budapesti Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) pénteki zárónapján.

Ben Ferguson beszélgetőpartnere, Peter Marocco, az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) korábbi helyettes vezetője szerint tudatos információs hadviselés zajlik az emberi identitás sarokkövét jelentő család ellen, ez pedig közösségek és országok destabilizálódásához vezet.

Nyugtalanító, hogy ezt finanszírozzák - tette hozzá.

Peter Marocco megjegyezte: a fiatalok, a globális digitális bennszülöttek helyzete is aggodalommal tölti el, mert a TikTok és más globális szervezetek, mozgalmak nevelik őket, megpróbálva elhitetni velük, hogy identitásuk alapján vagy elkövetők vagy áldozatok.

Elmondta: sokkoló dolgokat tapasztalt, például azt, hogy a tilalmak ellenére a demokrata kormány külföldön az illegális abortuszt finanszírozza.     

Hozzátette, a demokraták különféle szóvirágok mögé rejtik az általuk finanszírozott programok lényegét: az előbbi esetben például a hivatalos verzió úgy hangozhat, hogy tizenéves lányok számára biztosítják a nemek közötti egyenlőséget és a hozzáférést az egészségügyi ellátáshoz.

A volt USAID-tisztségviselő rámutatott: ha egy program valóban amerikai érdekeket szolgál, a többszörösen rétegzett szervezeti struktúra miatt akkor is csak a pénzek töredéke jut el a rászorulókhoz, egyes esetekben pedig rossz kezekben landolnak az összegek. Így fordulhatott elő az is, hogy Washington olyan szervezeteket támogatott Latin-Amerikában, amelyek ösztönözték az illegális migrációt az Egyesült Államokba.

A szekcióban felszólaló, guatemalai születésű Diego Morales, az egyesült államokbeli Indiana államminisztere beszédében elmondta: szeretné szorosabbra fűzni Indiana állam kapcsolatait Magyarországgal.

Andy Harris amerikai kongresszusi képviselő videóüzenetben köszöntötte a CPAC résztvevőit, Shea Bradley-Farrell, az amerikai Counterpoint Institute elnöke pedig Penny Nance-szel, a Concerned Women for America elnökével beszélgetett arról, mi a szülők szerepe a közoktatásba beszivárgó genderideológia féken tartásában.

A jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozását, a Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC Hungary) május 4-5-én rendezik meg Budapesten. A CPAC eredetileg az 1970-es évek óta az amerikai jobboldal éves nagygyűlése, az első európai fórumot tavaly szervezte meg az Alapjogokért Központ a magyar fővárosban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések