A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donald Trump nem rejtette véka alá véleményét Harryről és Meghanról


Élesen kritizálta Harry herceget és Meghan Markle-t egy friss interjúban Donald Trump volt amerikai elnök, akit meglepett, hogy a kegyvesztett herceget és feleségét meghívták III. Károly brit király szombati koronázási ünnepségére – írta meg a hirado.hu.  

Donald Trump pár nappal ezelőtt Skóciába érkezett új golfklubjának felavatására. Látogatása alkalmával a GB News televíziócsatornánál dolgozó Nigel Farage-nek, a Brexit Párt korábbi vezetőjének adott interjút – írta meg a hirado.hu.

A beszélgetésben Harry herceg és a királyi család viszonyáról is szó esett, Trump pedig finoman szólva sem rejtette véka alá a véleményét.

A korábbi amerikai elnököt egyrészt meglepte, hogy Harry és felesége meghívást kapott III. Károly király szombati koronázási ünnepségére, mivel a herceg nemrég megjelent Tartalék című memoárjában „több szörnyű dolgot” is megemlített a királyi családról.

A könyvet egyébként Trump a „borzalmas” jelzővel illette.

Az exelnök szerint Harry felesége, Meghan Markle is tiszteletlen volt a tavaly szeptemberben elhunyt II. Erzsébet királynővel szemben, aki viszont, mint mondta, soha nem hibázott, évtizedekig kifogástalanul uralkodott. Éppen ezért nem lett volna szabad arcátlanul viselkedniük vele.

Trump elmondta a véleményét Károly királyról is, szerinte a koronázás napja nagyszerű lesz, a király és a királyné pedig kitűnő munkát végez majd. A volt elnök úgy véli, ahogy Károly az országát, úgy édesanyját is nagyon szerette.

Trump nem először bírálta a sussexi hercegi párt, egy korábbi interjúban elmondta, hogy szerinte Meghan „az orránál fogva vezeti” Harry herceget, a házasságukat pedig időzített bombának nevezte.

A Buckingham-palota április 12-én, mindössze három héttel a koronázás előtt erősítette meg, hogy Harry herceg ott lesz III. Károly király Westminster-apátságban tartott koronázási ceremóniáján, a felesége viszont Amerikában marad a gyerekeikkel – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések