A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csekk Katka: Kiemelten foglalkozom a korrupció felszámolásával


Ezért terjesztik a propagandagyárakban a rólam szóló hazugságokat - olvasató Csekk Katka közösségi oldalán.


„Az elmúlt három és fél évben kiemelten foglalkoztam a korrupció felszámolásával. Olyan eszközökön, módszereken ötleteltünk és büszkén mondhatom: valósítottunk is meg, amelyek az uniós forrásokkal való visszaélést akadályozzák Európa-szerte. Hogy a pénz valóban eljuthasson azokhoz, akiknek szükségük van rá, és ne "akadjon el" félúton, a politikusok és baráti körük zsebeiben.

Hogy ez a munkánk mennyire ideget szúr a kormánytagoknál abból is látszik, hogy minden eszközzel megpróbálnak hitelteleníteni, és a napokban is gőzerővel terjesztik a propagandagyárakban a rólam szóló hazugságokat. Ezek ellen természetesen megteszem a jogi lépéseket, számos sajtópert nyertem már a témában, és ahogy a bíróság eddig is nekem adott igazat, ezután is ez lesz a helyzet.

De ezúttal is szeretném bemutatni, hogy miért is dolgozom és küzdök évek óta, és ettől a rám zúduló hazugságcunami sem tántoríthat el.Az adófizetők pénzét védeni kell, nagyon fontos, hogy egyértelmű szabályok legyenek:

Aki visszaél az uniós adófizetők bizalmával, aki nem jól használja fel a pénzeket, annak ne legyen lehetősége arra, hogy újra pályázzon.

Teljesen mindegy, hogy melyik országban él, kire szavaz, melyik párthoz tartozik, kit támogat.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések